Participarea producatorului MAZ la BusWorld 2007
 La sfarsitul lunii octombrie 2007, a avut loc cea de-a 19-a editie a Busworld la Kortrijk - Belgia, cea mai mare expozitie specializata pe autobuze, autocare si componente.                 Detalii...MAZ 171 - cea mai buna solutie pentru Aeroportul International Traian Vuia Timisoara.
Aeroportul International Traian Vuia Timisoara, in urma licitatiei din 2007, a achizitionat 2 autobuze de platforma marca MAZ 171, furnizate de catre Sc MAZ TRUCK & BUS SRL.                    Detalii...

Bucuresti, Romania

B-dul Unirii nr. 65 bl. G1 sc. 2 et. 7 ap. 72
Tel/Fax +40 213203398

Flash News

 

 Participarea producatorului MAZ la BusWorld 2007

     La sfarsitul lunii octombrie 2007, a avut loc cea de-a 19-a editie a Busworld la Kortrijk - Belgia, cea mai mare expozitie specializata pe autobuze, autocare si componente. Evenimentul din 2007 a atras atentia, asa cum era de asteptat, prin prezentarea unor solutii menite sa scada impactul transporturilor asupra mediului. Totodata, s-a putut observa o crestere a numarului de modele destinate unor nevoi punctuale de transport, chiar si marii constructori alocand spatii generoase prezentarii unor astfel de autovehicule. La acest capitol, putem include modelele low-entry (autobuze cu podea joasa in prima parte si podea ridicata in spate) si numeroase tipuri de microbuze.
Producatorul MAZ nu a lipsit de la aceasta expozitie. Constructorul din Bielorusia a expus doua modele de autobuze urbane. MAZ 203 are 12 m lungime si podea coborata 100%, cu o capacitate de aproximativ 100 pasageri. Motorul care echipeaza acest autovehicul poate fi Mercedes de 231 CP sau DEUTZ de 290 CP, incadrandu-se in normele de poluare EURO 3,4 sau 5.
Al doilea model de autobuz urban expus la standul MAZ a fost MAZ 206, un autovehicul de 8,65 m lungime, ce dispune de 72 locuri dintre care 25 pe scaune, cu podea partial coborata si motor Mercedes de 177 CP.
Principalul organizator al BusWorld este B.A.A.V. din Belgia, care a organizat chiar prima editie BusWorld in 1971.

 

 MAZ 171 - cea mai buna solutie pentru Aeroportul International Traian Vuia Timisoara

     Aeroportul International Traian Vuia Timisoara, in urma licitatiei din 2007, a achizitionat 2 autobuze de platforma marca MAZ 171, furnizate de catre Sc MAZ TRUCK & BUS SRL.
Autobuzele MAZ 171 sunt fabricate de uzinele Maz din Republica Belarus si sunt destinate transportului pasagerilor intre terminalul aeroportului si avion.
Autobuzul de platforma MAZ – 171 are un design elegant, care totodata garanteaza securitatea pasagerilor si confortul acestora, respectand prescriptiile tehnice impuse prin standardele de referinta (AHM 950). Acesta dispune de podea coborata pe intreaga suprafata destinata pasagerilor in picioare, accesul in autobuz fiind asigurat prin 6 usi duble, cu pasaje de acces lipsite de trepte, usile sunt dispuse cate 3 pe fiecare parte a vehiculului.